O klubu

Že v sprejetem statutu je klub opredelil svoje cilje in namen delovanja. Vsekakor je glavni cilj in namen kluba predstavitev teniškega športa širši javnosti. Svoje cilje klub uresničuje z naslednjimi nalogami: rekreativno igranje tenisa, tekmovanje v teniški ligi, organizacija teniških tečajev za člane kluba in tudi druge, organizacija in izvedba teniških tekmovanj, organizacija seminarjev za teniške sodnike, organizacija seminarjev za teniške vaditelje in trenerje.

Svoje poslanstvo opravlja klub od svoje ustanovitve v letu 1964 dalje. V letu 2004 smo s krajšo slovesnostjo, ter podelitvijo priznanj obeležili 40-letnico delovanja. Klub je v času svojega delovanja dosegel vidne rezultate tudi v slovenskem merilu.

V zadnjih letih je klub z prostovoljnim delom članov kluba in predvsem finančno pomočjo pokroviteljev opravil celovito prenovo teniških objektov in okolice.

Vodstvo kluba zagotavlja stabilne vire financiranja, kar nam omogoča investicije v prenovo objekta. Urejena igrišča ter okolica pa so prispevali k ugodnemu počutju igralcev tenisa, ter nedvomno tudi k povečanju članstva.

Vsi člani kluba in ljubitelji tenisa pa se seveda veselimo, saj je v oktobru 2004 v Trbovljah pričela obratovati teniška dvorana z dvema peščenima igriščema. Tenisači preko zime sedaj nismo vezani na vožnje v sosednje občine, prav tako pa sedaj teniško šolo lahko organiziramo preko celega leta.

Kar smo pred leti lahko samo sanjali (igrati tenis v domači dvorani), je sedaj postala resničnost.

Osnovni podatki

Teniški klub Trbovlje
Kolonija 1. maja 3a, 1420 Trbovlje

Tel.: (03) 56 22 116
Fax: (03) 56 25 381
E-pošta: tenis.trbovlje@telemach.net

Matična številka: 1120115
Davčna števila: 82580880

TRR: SI56 6100 0001 7038 494
(odprt pri Delavska hranilnica, Ljubljana)

Sponzorji